Let's
embrace
change.

Onze visie

Digitale transformatie gaat over meer dan IT, het heeft vooral met cultuur te maken. Daar weten we bij Incentro alles van. Als geboren IT-bedrijf hadden we de tech wel onder de knie.

Maar om een digital challenger te worden, moesten ook wij fundamenteel veranderen. Sterker, dat zullen we moeten blijven doen. Gelukkig ontdekten we dat veranderen complex is, maar ook supersimpel: gewoon beginnen. Dus wil jij digitaal sterker staan? We komen graag de boel bij je opschudden.

Het is net als reizen: neem je een andere afslag, dan kom je nog eens ergens. Wij besloten helemaal offroad te gaan.

De hiërarchie ging de plomp in, we stelden geluk centraal en gaven mensen de vrijheid om zelf hun KPI’s te bepalen. Spannend? Zeker. Maar het gaf ons de ballen die nodig zijn om jouw digitale doorbraak te realiseren.

Eén ding is zeker: alles wordt digitaal. Daar kun je op gaan zitten wachten. Maar in een tijd waarin technologie het tempo bepaalt, heb je geen tijd om stil te staan.

Dus kunnen we maar beter aan de slag. Wij zorgen er wel voor dat jij stap voor stap impact maakt in de digitale wereld. Of juist radicaal, als het – voor de verandering – écht anders moet.

Onze ambitie.

Precies wat je wilt, maar dan anders

Impact maken in het digitale tijdperk begint bij impactvolle verandering. Daarom doen we nooit meteen wat je vraagt. We challengen je ambities, lokken je uit je comfortzone en halen steeds je eindgebruiker erbij: wat vindt die er eigenlijk van? Zo dwingen we beweging af en zorgen we dat je echt een verschil gaat maken.

Geen druktemakers, maar impactmakers

Met de kennis van 350+ collega’s in Nederland, Spanje en Kenia kunnen we veel hebben. Misschien wel alles. Het liefst komen we bij je over de vloer, met een multidisciplinair team. Gaan we meteen aan de slag – en trappen we af en toe een deurtje open.

Onze cultuur

Verandering begint bij ons

Bij Incentro zorgen we goed voor onszelf. Dat is niet egoïstisch, maar noodzakelijk. Want mensen die tegen hun werk opzien, presteren niet op hun best.

Digitale uitdagers verdienen beter, vinden wij. Wanneer wij vooroplopen in specialisme, ambitie en geluk, halen we het meeste uit onszelf (en uit jou, natuurlijk).

greatplacetowork

Check onze cultuur